До білоруського кордону підходить військова техніка — МВС України

У суботу вранці Україну покинули 11 білоруських дипломатів, таке ж було з російськими наприкінці лютого

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Російська військова техніка підходить до білоруського кордону, а білоруські дипломати залишили територію України. Про це в ефірі єдиного телемарафону заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає Суспільне.

Справді, підходить російська техніка до білоруського кордону, справді росіяни пробують знову зайти з певними, не такими, звичайно, великими силами, як це було 3 тижні тому, з певними силами вони пробуватимуть заходити на територію України.

 

В цілому ми розуміємо, де вони заходять, куди заходять, ми розуміємо, що росіяни не полишають ідеї зробити ще одну спробу штурму міста Київ. Ну що ж, будемо з ними воювати, — повідомив Денисенко.

Він нагадав, що напередодні Україну покинули білоруські дипломати. Каже, це тривожний сигнал:

Це реально тривожний сигнал. Я б особисто оцінював ситуацію можливості вступу Білорусі у військовий конфлікт як 60 на 40.

 

Ще тиждень тому було 40 на 60, але все ж таки я думаю, що Лукашенко буде робити все від себе залежне, щоб не входити в прямі бойові дії. Армія в нього відносно невелика... приблизно 40 тис. людей. Це вся армія включно з тилами, з госпіталями.

 

В принципі на заході ми готові до їхнього вторгнення, ми готові до того, що білоруси можуть перейти наш кордон. Але для нас це точно було б непотрібно, — зауважив радник голови МВС.

 

КОНТЕКСТ:

З України виїхали 11 співробітників посольства Білорусі. Останній із них перетнув кордон о 9-ій ранку суботи, 19-го березня. Про це заявив посол Білорусі в Україні Ігор Сокіл, повідомляє «Громадське».

Зауважимо, що за день до повномасштабного вторгнення росії з України виїхали усі російські дипломати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень