До 105 річниці злуки: у Рівному утворять «Ланцюг єднання»

У разі повітряної тривоги захід скасують

У понеділок, 22 січня, у Рівному відбудеться загальноміська акція «Ланцюг єднання». Вона буде приурочена до 105 річниці проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Формування ланцюга розпочнеться від Покровського собору до майдану Незалежності вздовж вулиці Соборної з 11.50.

 

О 12.00 на майдані Незалежності відбудеться спільне виконання гімну України, а також – церемонія розгортання великого державного стяга, розміром 6 на 30 метрів, повідомляє Рівненська міська рада.

У разі оголошення повітряної тривоги захід скасують.

Цього року першому «живому ланцюгу» до Дня Соборності України виповнюється 34 роки. Його утворили 21 січня 1990 року – в переддень 71-ї річниці проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Тоді мільйони українців взялися за руки, з'єднавши в такий спосіб Івано-Франківськ (через Львів) і Київ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень