Для медичного страхування родинам загиблих в АТО потрібно сплатити 5 гривень

Таким чином, родини військовослужбовців, які віддали життя, захищаючи кордони нашої країни на сході, мають змогу отримати поліси медичного страхування на 100 тисяч гривень

Фото ілюстративне

Сьогодні такі поліси вперше у Рівному отримали батьки Ігоря Волошина та сестра Дмитра Кузьміна. Програму «Сім’я солдата» благодійного фонду «Євро-міст» популяризувати на Рівненщині приїхала  народна артистка України, колишній народний депутат України, голова Всеукраїнської громадської організації «Українська взаємодопомога» Оксана Білозір. З її слів, ідея приділити увагу сім’ям військових надійшла від німців, з якими співпрацює благодійна організація. Адже солдат, вирушаючи на війну, має фінансові гарантії. В той час, як його сім`я залишається беззахисною, особливо після втрати захисника, говорить Оксана Білозір:

 

 

- Є у нас страховий поліс, є у нас страхова компанія «KD Life», яка ці поліси видає. Цей поліс унікальний: він видається мамі, татові, дружині, дітям – тобто, найближчим кровним родичам. Він, фактично, має дуже велике підкріплення – це 100 тисяч гривень, і це страхування і життя, і смерті. Тут включено багато небезпечних захворювань, які не страхує жодна страхова компанія в Україні.  

 

Страхові поліси надає німецька компанія. Але Оксана Білозір сподівається, що за питання страхування в Україні все ж візьмуться на державному рівні. Адже зараз лише 9 мільйонів наших співгромадян із 42 мають медичне страхування.

Для того, аби отримати безкоштовний страховий поліс за програмою «Сім’я солдата», необхідно спершу зареєструватися, відправивши СМС на номер 8313 з аналогічним текстом.

Вартість повідомлення 5 грн. Після заявки дані звірять з військкоматом, і після перевірки з Вами зв’яжуться представники програми. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень