Дізнайтеся, які у вас перспективи в роботі та особистому житті

Швидкий тест за формою нігтів

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Чи досягне людина успіху в кар’єрі або стосунках, можна визначити навіть за формою нігтів. Якою форми вони у вас?

Нігті видовженої форми

Ви творча, експресивна й харизматична людина. Попри емоційність, маєте аналітичне мислення і ґрунтовно підходите до розв’язання будь-яких завдань. Ви не звикли просити про допомогу, адже тримаєте все під контролем, тому у вашому житті немає жодних несподіванок. Ви вкрай відповідальна і зібрана людина. На вас завжди можна покластися. В особистому житті, якщо ви дозволятимете користуватися своєю добротою і безвідмовністю, на вас чекатиме розчарування.

Широкі нігті

Ви щира, надійна та відверта людина. У вас вкрай загострене почуття відповідальності, тому ви не любите хаосу в роботі та стосунках, адже боїтеся втратити контроль. Ваша робота завжди найвищої якості, бо ви докладаєте до цього максимальних зусиль. Ви завжди підтримаєте кохану людину й ніколи не залишаєте її наодинці.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень