Дивом пощастило: у Рівному водій ледь не збив двох дітей (ВІДЕО)

Вони переходили дорогу по пішохідному переході

Аварія ледь не сталася на виїзді з Рівного у напрямку Луцька. Під колеса автомобіля мало не потрапили двоє дітей.

Уникнути зіткнення вдалося дивом: одна дитина пришвидшилася, втікаючи від машини, інша – навпаки, повернулася на узбіччя.

Неабияк поталанило, що й водій рухався не надто швидко, близько 40 км/год. Хоча й пришвидшився біля переходу.

На щастя, ніхто не постраждав.

Люди у коментарях зазначають, що винні всі учасники

  • demchuk_den Їх не вчили що потрібно заду автобуса обходити а не спереду
  • zaharez_roman @demchuk_den вони переходили по пішохідному переході
    Автобус зупинився перед ним. В цій ситуації не правий водій реєстратора, тому що він не обрав безпечної швидкості для руху і не впевнився, що на пішохідному нікого немає. Хоча і пішоходам теж не завадило б трішки призупинитися та проглянути чи ніхто не їде
  • 7kosmetyka7 А діти самі собі безпечні до ужаса зараз
  • roma_protsiuk Сама не однозначна ситуація, яку я бачив останнім часом. Винні абсолютно всі певною мірою. Але добре, що все добре, бо сидів би водій реєстратора. Сидів би за всіх, і за легковажних людей, що вибігли попереду автобуса не впевнившись у своїй безпеці і за водія автобуса, що став перед переходом і закрив огляд.
  • vasyl_klesovets Автор відео рухається в правому ряду, маршрутка зупиняється на обочині, перекривши огляд, діти вибігають під колеса. Як на мене винні всі учасники в рівній мірі.
  • pashavelinets До зупинки не витерпів 50 метрів... А потім водію купа головняка, там би водію маршрутки да всипати не помішало
  • Andrew Makarchuk Та на відео не зрозуміло, чи маршрутка так висадила тих дітей, чи зупинилась або я дійсно неуважно подивився
  • fotokey.com.ua @goruk_roma я б поїхав лівим рядом, маршрутки ніколи краще не об'їжджати впритул, вони ж стають кожних 100м, а не на зупинках, перед пішоходами, тому до цього звикли інші водії і не стають біля маршруток «заглядати»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень