Дівчина з села Степань, якій не пощастило на «Холостяку», пішла на конкурс краси, де була росіянка (ФОТО/ВІДЕО)

Представниця білорусі теж була

Уродженка смт Степань, що на Сарненщині, Юлія Карпець, взяла участь у міжнародному конкурсі краси в Італії та завоювала титул «Miss Europe Continental». Про це вона повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі.

Цікаво, що до участі у міжнародному конкурсі допустили й представницю з росії, країни, яка щодня ракетами вбиває українців та руйнує людські життя.

Зокрема серед конкурсанток була і представниця з білорусі.

Що відомо про Юлію Карпець:

Довгий час дівчина працювала в моделінгу. Під час кастингу займалася дикторством і вела музичний хіт-парад. Має чимало нагород з усіляких конкурсів краси. Свій модельний шлях вона розпочала у 14. Навчалася в агентстві, тому мусила щодня після уроків їздити зі Степаня у Рівне на заняття.

У 2021 році дівчина взяла участь у проєкті «Холостяк». Щоправда, покинула реаліті однією з перших, оскільки Алекс Топольський, за чиє серце вона боролася, запідозрив її у нещирості.

Вже кілька років дівчина проживає у Польщі.

Більше відео у нашому телеграмі:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень