Дівчина робила по 10 відтискань на день: ви тільки подивіться, як змінилося її тіло (ФОТО/ВІДЕО)

Спочатку їй це набридало, але коли з'явилися перші результати, вона почала отримувати задоволення

Коли почалася пандемія коронавірусу, блогерка поставила перед собою мету — щодня відтискатися від підлоги 10 разів. Від того часу вона не пропустила жодного дня і вважає, що змогла змінити свою зовнішність саме завдяки цій простій вправі.

Сьогодні блогерка Поллі зі США  має понад 200 тисяч підписників в Instagram і мотивує їх вести здоровий спосіб життя.

Але всього лише 3 роки тому, на початку пандемії коронавірусу, вона сама потребувала допомоги, адже боролася із зайвою вагою.

Тоді дівчина кинула сама собі виклик і почала щодня робити всього лише 10 відтискань від підлоги.

 

Робила вона це, незважаючи на настрій, погоду, самопочуття чи бажання.

Минуло 3 роки, і у своєму блозі Поллі опублікувала відео, яке відразу стало вірусним. Перші кадри — американка робить відтискання в далекому 2020 році. На останніх — відтискається зараз. І водночас вона має вигляд зовсім іншої людини.

Як зізналася сама блогерка, десь через тиждень після початку свого челенджу їй набридло робити вправи. Адже відтискання від підлоги - це досить складно.

 

Однак підписники почали її запитувати, чому вона пррипинила публікувати щоденні сторіс. Саме це і стало потужною мотивацією продовжувати свою справу.

 

Згодом 10 відтискань почали займати у дівчини всього лише хвилину часу та навіть приносити певну насолоду.

Підписникам припав до душі експеримент Поллі з відтисканням. Багато хто навіть висловив бажання повторити її досвід і спробувати відтискатися щодня. Звичайно, блогерка вказує, що вона змогла схуднути також і завдяки правильному харчуванню. Але саме відтискання допомогли домогтися позитивних змін в житті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень