Дівчина, над тілом якої поглумився вчора ХАМАС, виявилася не військовою, а з ФРН

Вона приїхала на фестиваль підтримувати МИР

Скалічену захоплену ХАМАС дівчину, яку бойовики називали ізраїльською військовою, опізнали в соцмережах по татуюванню на нозі.

Молода жінка, чиє бездиханне, скалічене та напівоголене тіло демонстративно возили та обпльовували у пікапі бойовики ХАМАС, була вчора ввечері ідентифікована знайомими за татуюванням на нозі.

Це 30-річна Шані Лук – художниця тату із Німеччини, яка приїхала до Ізраїлю  на музичний фестиваль, який був організований борцями за МИР.

Саме під час цього фестивалю її й схопили терористи, під час свого несподіваного нападу на Ізраїль, у результаті якого щонайменше 480 людей загинули та 3200 отримали поранення.

Тіло дівчини було знято роздягнутим у кузові пікапа, з однією ногою вивернутою під неприродним кутом.

 

На відео ми бачимо, що навколо неї сидять терористи, позакидавши на тіло дівчини ноги, а прихильники їхнього вторгнення їхнього вторгнення радіють, біжать поруч і плюють на неї.

 

Увага! ВІДЕО 18+



Спочатку ХАМАС повідомляв, що це тіло ізраїльської військової. Однак, дівчина виявилась не військовою і навіть не ізраїльтянкою.

Вона громадянка Німеччини, яка, вочевидь, підтримувала Палестину, і приїхала до Ізраїлю на відповідний фестиваль, проведення якого збіглося зі святом Суккот. 

Цікаво, що Джек Салліван – радник президента Байдена з питань національної безпеки – буквально за тиждень до цих трагічних подій заявив:

Сьогодні ситуація на Близькому Сході є найспокійнішою за останні 20 років

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень