З безголовим птахом бавилися діти у Рівному: відео і коментар психіатра

Поведінка хлопчаків обурила багатьох рівнян

Відео, на якому діти на Лебединці бавляться безголовим голубом, виклали у спільноті Типове Рівне у соцмережі Фейсбук з коментарем:

Типове Рівне 23 год · Instagram · Діти на Лебединці бавляться з обезголовленим птахом на мотузці.  Що скажете про таких діток?

Це відео викликало чимало обурливих коментарів. Рівняни писали, що ці діти - майбутні садисти, що, якщо так поводяться зараз, то у дорослому віці підніметься рука і на людину. Також запитували, чому автор відео не відреагував на таку поведінку хлопчаків і не вкликикав, приміром, поліцію. 

Але дитячий психіатр Василь Галябар у такій поведінці дітей не бачить відхилень і називає її підлітковими хвастощами одне перед одним:

Діти по-всякому чинять. І відривають крильця метеликам, і мухам. І колись, як я ще в школу ходив, «запрягали» муху і вона лазила на уроках по столах. Роблять всяке таке.

 

Діти ще не мають відчуття, як ми з вами, що все на світі живе і потрібне. Видно, цікавість трішки переважила над вихованням.

 

Я не думаю, що це – якийсь симптом. Це просто як Том Сойєр крутив пацюка. Ми ж не кажемо, що він - ненормальний.

В таких випадках, каже психіатр, потрібно дитину зупинити, поговорити з нею, якщо бачиш, що вона не буде сприймати це агресивно. А найкраще - повідомити їхнім батькам, щоб вони поговорили самі з дітьми і пояснили, що над мертвими не можна чинити наруги. Адже необхідно, щоб це пояснювала людина, яка є авторитетом для дитини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень