Діти врятовані. Рівненщина підписала Меморандум про постачання життєво необхідних ліків

Йдеться про співпрацю Управління охорони здоров’я Рівненської ОДА, громадського руху «Варта» та компанію «Рош Україна»

1-3

На сьогодні у Рівненській області зареєстровано 18 пацієнтів зі спінальною м’язовою атрофією, 2 з них мають орфанні захворювання і знаходяться у вкрай важкому стані. Саме з надання допомоги цим дітям і розпочнеться співпраця з фармацевтичною компанією «Рош Україна», повідомляють у Рівненській ОДА. 

Досі діти із симптомами СМА не мали подібного спеціалізованого лікування, а такий інноваційний та дороговартісний препарат дозволить затримати прогресування захворювання, зазначив начальник обласного управління охорони здоров’я Олег Вівсянник. 

1-3

Сьогодні ми дякуємо фармацевтичній компанії від імені батьків усіх хворих діток із симптомами СМА» - зазначив координатор проєкту «Допомога пацієнтам зі СМА» громадського руху «Варта» Роман Панчішин.

Дуже важливо, що ми підписали Меморандум про таку важливу допомогу, це благородна справа. Впевнений, що це початок постійної співпраці, - зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

1-3


До слова, Рівненщина друга серед областей, які розпочали співпрацю з фармацевтичною компанією «Рош Україна». Першою стала Львівщина, розповів представник компанії Олександр Мелянчук.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень