Діти підхоплюють кір від батьків, - директори шкіл Рівного

Випадків чимало

Більша частина хворих на кір рівнян – діти. До того ж, часті випадки, коли малеча інфікується від хворих батьків. Про це розповідає заступник начальника міського управління освіти Катерина Сичик:

Керівники закладів говорить, що дуже багато дітей хворіють, адже батьки нещеплені.  Директор школи №13 говорив, що діти захворіли тому, що захворіли батьки, а потім вже і діти. Тому й для дорослого населення важливо, щоб воно щеплювалося.

Освітянка говорить, що понад дві третини дітей у школах Рівного - щеплені. І з батьками невакцинованих дітей цього тижня продовжать працювати в школах. Нагадаємо, що медики міста нарахували таких шість сотень. Першочергова ціль – спонукати батьків добровільно щепити свою малечу. Нині в управлінні освіти збирають інформацію про результати такої виховної роботи. Після цього вже керівники навчальних закладів самостійно прийматимуть рішення щодо переведення нещеплених дітей на дистанційну освіту.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: школикір
Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень