Діти з Костопільщини отримали шкільний автобус (ФОТО)

Бюджету він обійшовся у понад мільйон гривень

Школярі Дюксинської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ніла Хасевича Деражненської сільської ради, що на Костопільщині, відтепер діставатимуться на навчання на новому шкільному автобусі.

Ключі від автомобіля директору школи урочисто вручили голова облради Олександр Данильчук та депутат обласної ради Руслан Потапчук.

Як зауважив Деражненський сільський голова Олександр Пустовіт,

придбали шкільний автобус завдяки субвенції з обласного бюджету у сумі 1 млн 117 тис. грн. Крім того, для розвитку цієї громади виділили інфраструктурну субвенцію у розмірі 683 тис. грн.

За словами голови обласної ради Олександра Данильчука,

наступного року шкільним транспортом планують забезпечити й інші загальноосвітні школи Костопільщини, адже цьогоріч відповідне фінансування не передбачили.

Нагадаємо, за обласною програмою щодо забезпечення освітніх закладів цьогоріч на Рівненщині закупили 22 шкільних автобуси.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень