Діти їхали на відпочинок: жахлива ДТП на Хмельниччині — «ЛАЗ» злетів з дороги. Є жертви

Група дітей їхали у гори

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП за участю пасажирського автобуса з дітьми.

Попередньо, внаслідок ДТП загинула  дванадцятирічна дівчинка та один дорослий. Остаточна кількість травмованих встановлюється.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 13 серпня, о  07.45 годині на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади.

Водій автобуса «ЛАЗ Лайнер» перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих з селища Любар Житомирської області до с. Микуличин Івано-Франківської області.

За попередніми даними, він не впорався з керуванням та перекинувся. Загалом в автобусі знаходилося 23 особи, з яких 19 дітей, двоє супроводжуючих групу  дорослих та два водії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень