Діти падали на труни батька і матері: моторошний похорон жорстоко вбитого подружжя з Волині

Наприкінці січня подружжя вбили на Київщині

31 січня у Стобихівці Камінь-Каширського району Волині був похорон. Уся громада села й чимало жителів околиці прийшли сюди, щоб віддати останню шану подружжю місцевих підприємців Світлані та Анатолію Осадчукам.

Напередодні їх жорстоко убили на Київщині.  Тіла загиблих з ножовими пораненнями були знайдені в мікроавтобусі.

Дуже гарна була сім’я, – із сумом у голосі каже Анатолій Приймак, секретар Сошичненської громади, до якої входить Стобихівка. – Для усіх нас це невимовне горе. Таких трагедій село, мабуть, ще не знало.

В Осадчуків шестеро дітей, Світлана мала звання матері-героїні. Найстарші троє вже створили власні сім’ї. 

Анатолій Осадчук заготовляв пиломатеріали і возив на продаж на Київщину.

Добрі взаємини налагодив з підприємцем з Василькова, що за сорок кілометрів від столиці. Років з десять постачав йому дошки та брус для виготовлення меблів.

Що батьки зникли, на сполох забили діти. Бо і тато, і мама раптово перестали виходити на зв’язок й додому не повернулися. Звісно, думки виникали різні: могли в аварію потрапити чи просто телефони розрядилися.

Але чим більше минало часу, тим тривога наростала. Тож рідні звернулися у поліцію.

На місце виїхали наряди груп реагування патрульної поліції, а також карний розшук. Встановили, що бус не виїжджав за місто Васильків. Стали об’їжджати вулиці, і на одній натрапили на авто, яке розшукували. Дверцята були замкнені. Та через скло розгледіли два понівечені тіла, що лежали у салоні.

Кружляв по місту з тілами

Що Анатолія та Світлану жорстоко убили, сумнівів не було. Експерти виявили множинні рани на тілі загиблих. Увесь салон машини був залитий кров’ю. Підозра у розправі над подружжям одразу впала на 52-річного підприємця, до якого поїхали Осадчуки. Коли до чоловіка прийшли правоохоронці, той не відпирався.

Він сильно кричав на мене, – зізнався підозрюваний на першому допиті. – Я взяв молоток і вдарив його. Багато разів, скільки – не пам’ятаю.

Анатолія убив просто у себе в цеху. Світлана сиділа у бусі й чекала на чоловіка. Натомість з цеху вибіг озвірілий господар з ножем і кинувся до жінки. Та намагалася вирватися, зачинитися зсередини. Тоді перелізла на водійське сидіння й через інші дверцята хотіла втекти, але гостре лезо вп’ялося у тіло й не залишило жодних шансів на життя.

Замітаючи сліди, нелюд переніс труп Анатолія у його мікроавтобус, кинув у кузов і прикрив дошками. А Світлану підсунув на пасажирське сидіння і сів за кермо, щоб вивезти тіла подалі. Однак, покружлявши вулицями Василькова, вирішив ніде далі не їхати.

Залишивши бус з тілами просто неба, пішов назад до себе. Коли правоохоронці запитали, чому виник конфлікт, підозрюваний розповів, що був винен Осадчукам гроші. Суму назвав… шість тисяч гривень. Чоловіка затримали.

Тіла Світлани й Анатолія привезли додому. Менші діти, побачивши їх мертвими, заклякли від горя.

А старші по черзі падали на труни то тата, то мами. Біля будинку чергувала швидка.

Поховали Анатолія і Світлану в одній могилі. Йому було 49, їй – 48. В одну мить їхні діти стали круглими сиротами, найменший з яких – син-семикласник. За скоєння такого жорстокого подвійного убивства кату світить 15 років позбавлення волі чи навіть довічне ув’язнення.

Джерело: Вісник

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень