Дистанційка – все: відомо, коли школярі Рівного повернуться за парти

Кількість хворих серед учасників процесу суттєво знизилася

Рівненські школярі повертаються до очного навчання. Про це повідомив міський голова Олександр Третяк.

Сьогодні відбулося оперативне засідання комісії ТЕБ та НС, під час якого розглянули питання щодо організації навчального процесу у школах. Олександр Третяк повідомив таке:

- Станом на вечір 10 лютого рівень захворюваності серед учнів становив 8 відсотків. Коли ще кілька тижнів тому ми мали близько 45 відсотків.

 

То ж це дозволило нам підтримати рішення про те, щоб з 14 лютого 2022 року організувати очне навчання для учнів 1-11 класів.

 

А у разі підвищеного рівня захворюваності учнів в окремих класах, рішення про форму навчання приймати самостійно педагогічною радою закладу.

Управлінню освіти доручили здійснювати щоденний моніторинг рівня захворюваності здобувачів освіти та педагогічних працівників. А також виконувати усі протиепідемічні заходи в умовах підвищеної захворюваності здобувачів освіти та педагогічних працівників.

Тож 14 лютого усіх учнів вчителі чекатимуть у школах Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень