Чому у Рівному зменшилися черги на ПЛР-тестування

Проблему черг частково вирішили

Хворі рівняни, які мають підозру на коронавірус, можуть здати ПЛР-тест, уникнувши черг. Нагадаємо, наприкінці січня люди скаржилися, що, аби здати тест на COVID-19, доводилося чекати у черзі на вулиці 2-3 години. Тепер у Рівному запровадили електронну чергу. Щоб записатися на здачу біоматеріалів, рівняни мають звернутися до свого сімейного лікаря і прийти на вказаний час.

Разом з тим, наголошують в облдержадміністрації, людей просять ставитися з розумінням, якщо все ж доведеться трохи зачекати.

 

Через високий рівень захворюваності серед медиків, іноді фізично не вистачає персоналу.

До слова, усі пацієнти медзакладів первинної ланки Рівненщини можуть легко змінити свого сімейного лікаря. Така потреба буває, коли фахівець звільняється, або йде у декретну відпустку. Також змінити лікаря можна і за власним бажанням, пояснила координаторка з вакцинації у Рівненській області Олена Гандзюк. У таких випадках не потрібно розривати попередню угоду, варто прийти до іншого лікаря та укласти новий договір.

Обрати свого сімейного можна і у приватній клініці. Однак, аби пацієнт міг отримувати безкоштовні медичні послуги, лікар має співпрацювати з НСЗУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень