Директори всіх львівських шкіл матимуть зарплату $1000

Сільських теж

Школа у Львові

Директорам усіх шкіл, що входять до Львівської ОТГ, до 1 вересня підвищать зарплатню до 27 тис. гривень. Підвищення зарплати більш ніж удвічі стосується також і директорів сільських шкіл, які увійшли до складу Львівської ОТГ. Таке рішення прийняв 14 червня виконавчий комітет Львівської міської ради, - повідомляє ЗАХІД.НЕТ. Для цього з міського бюджету до кінця року виділять 15 млн грн.

Водночас цьогоріч у Львові оголосять конкурси на посади директорів 44 міських шкіл. Загалом у Львівській ОТГ є 127 загальноосвітніх шкіл.

Середня зарплата директорів львівських шкіл становить нині 10-15 тис. грн.

Додамо, що вчителі та директори шкіл отримують базову зарплату за рахунок субвенції з держбюджету. Додаткові кошти для підвищення зарплати директорам шкіл передбачать з міського бюджету Львова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень