Диктатор при смерті? На що хворий Лукашенко (ФОТО)

Хворий чи відчуває щось недобре

ФОТО: ТАСС

Чутки про нібито проблеми зі здоров'ям у Лукашенка з'явилися 9 травня. Він не виступав з промовою на параді у Мінську, та й не дочекався покладання квітів після параду у Москві.

Ні з ким не спілкувався і першим поїхав з параду. Така поведінка не могла бути не поміченою.

То що відбувається із диктатором?

Відомо, що Олександр Лукашенко не був присутнім на сніданку, який Путін організовував для іноземних гостей. А ще очевидці помітили на його руці бинт.

За даними британського видання Mirror, Лукашенко благав Путіна дозволити йому не приїжджати до Москви через «медичні причини». Але Путін наполіг.

Лукашенко страждає від надмірної ваги, гострої проблеми з коліном та серйозних проблем зі спиною. Крім того, дорогою до аеропорту в Москві Лукашенка супроводжувала швидка допомога, – пише британське видання.

Причиною відмови виступати з промовою на параді у Мінську стали серйозні проблеми зі здоров'ям. Тож її зачитував міністр оборони. Про це написали в білоруській газеті «Наша Ніва»

Журналісти газети звернули увагу, що на останньому офіційному заході в Мінську диктатор мав сиплий голос.

Тож на що хворий Лукашенко?

Білоруський опозиціонер Павло Латушко заявив, що Лукашенко мав поганий вигляд у Москві через грип і COVID-19, що саме турбують диктатора.

У січні Латушко стверджував, що Лукашенко має серйозні проблеми з колінним суглобом і хребтом. Йому потрібно робити операцію. Бо зараз рухається завдяки сильному знеболенню.

Українські журналісти показали відео Лукашенка з параду у Москві медичному експерту Марині Єріній, лікарю-терапевту, фізіотерапевту. Перше, що впадає у вічі, він дуже повільно і якось через силу ходить.

Це може говорити й про перенесену виснажливу хворобу, той самий грип або Covid-19. А може вказувати на больовий синдром кульшового або колінного суглоба, з яким він намагається впоратися, але це не вдається.

 

Можна припустити грижу чи протрузію дисків хребта… Адже він високого зросту — понад 182 см, не худенький, та й вік (68 років) найуразливіший для таких захворювань, - зазначила Єріна.

Щодо пов'язки на руці, то лікар звернула увагу на те, що вона фіксує великий палець кисті:

Можливо, це розтягнення або травма сухожилля. А от якщо придивитися до його нігтів на руці, деформації нігтьової пластини можуть вказувати на псоріаз. 

ФОТО: скріншот з відео

 Джерело: «bigmir.net»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень