Детектив відпочиває: киянка труїла колишніх, як щурів. Те, що вона вигадала – шокує (ВІДЕО)

Жорстока жіноча помста довжиною у 20 років

Мешканка Київщини вирішила помститися чоловікам, з якими перебувала у стосунках. Їм вона розіслала отруєні «призи». Один з них упав у кому, після чого помер.

Як зауважив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, від рук жінки помер чоловік з Іванкова. Відомо, що ще п'ятьом пощастило більше. Вони ледь не стали жертвами «загадкового отруєння».

Чоловіки отримали «призи»

Нєбитов підкреслив, що кожному з чоловіків напередодні прибули посилки з «призом». Колишні кохані жінки отримали по пляшці спиртного та солодощі. І ніхто не підозрював, що це могло бути останнє в їхньому житті спиртне.

На жаль, для одного з них таки було останнє. Так, мешканка Київщини вирішила отруїти колишнього, з яким була у стосунках 20 років тому. Як кажуть правоохоронці, таким чином вона вирішила помститися йому за непросте особисте життя. Щоб поквитатися з чоловіком, вона вирішила його отруїти. Але зробила це у кращих традиціях детективів.

Жінка додала отруту у спиртні напої: дивіться відео

Отруєні «подарунки»

Жінка вирішила поквитатися з кривдниками так, щоб її ніхто не запідозрив. Для цього створила у соціальній мережі фейковий акаунт крамниці. Вона буцімто влаштовувала розіграш призів до свят.

Одним з так званих «переможців» був мешканець Іванкова, з котрим жінка була разом.

Він отримав повідомлення про свою «перемогу».

 

Після чого жінка відправила йому пляшку алкогольного напою та шоколад.

 

Спиртне вона попередньо отруїла.

Чоловік вирішив не зволікати з «призом», взявши його в оборот. Уже дуже скоро він поскаржився на стан здоров'я, навіть не допивши пляшку. В нього почало випадати волосся, тож він звернувся по медичну допомогу. Спочатку його лікували амбулаторно, після чого госпіталізували. У лікарні чоловік упав у кому та помер.

Як кажуть правоохоронці, жінка до отруєння колишніх готувалася ретельно та заздалегідь. Вона також робила все для того, щоб її не викрили. Відомо, що інші потерпілі також зверталися до медиків після отриманих «призів». Відмінність полягає в тому, що вони вижили.

Жінці загрожує довічне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень