Деталі трагічної ДТП на Дубенщині

Подію прокоментували надзвичайники та поліція

Вчора надвечір на автодорозі Київ-Львів, поблизу села Птича Дубенського району сталася трагічна ДТП, внаслідок якої 3 осіб загинуло. За попередніми даними 50-річний водій легковика «Skoda Octavia», мешканець Київської області, не впорався з керування та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою «Renault».

37 –річний водій вантажівки не постраждав. Проте 41 та 36 – річні пасажири легковика та водій не вижили. Відомо, що один з пасажирів є мешканцем Київської області, інший – Донецької. Автомобіль «Skoda» в якому вони їхали, належить одному із товариств Дніпропетровщини, розповідає головний спеціаліст відділу комунікацій обласної поліції Марія Юстицька:

 



- Внаслідок ДТП водій та двоє осіб, які перебували в іномарці загинули. 37-річний водій вантажівки є жителем Дніпропетровської області. Наразі відомо, що легковий автомобіль належить одному із товариств Дніпропетровщини.

На місце події виїжджали надзвичайники, аби дістати тіла із понівеченого авто, каже представник пре-служби ДСНС Андрій Хіміч:

 

- Бійці Держслужби з надзвичайних ситуацій з допомогою аварійно-рятувального інтсрументу провели деблокування загиблих з понівеченого автомобіля. А також, за допомогою водяного ствола провели змивання з проїжджої частини дороги розлитих паливно-мастильних матеріалів.

 

Всі обставини трагічної події мають встановити правоохоронці.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень