Десятки поляків залишилися без роботи через українських власників

Це стало наслідком продажу підприємства

Українська компанія «Три Ведмеді» звільнила понад 50 працівників заводу Calfrost у місті Каліш Великопольського воєводства. Це стало наслідком продажу українцям заводу попереднім власником – компанії Nordis, пише місцеве видання Fakty Kaliskie.

Компанія Calfrost почала працювати там ще у 1954 році. 

Компанія була відомим та шановним на ринку виробником заморожених овочів та фруктів. Була. Тому що, здається, все вказує на те, що ця історія закінчується, – пише видання.

54 людини (деякі з них пов'язані з компанією понад 30 років) у березні та квітні отримали повідомлення про розірвання контрактів. Наприкінці червня, зазначають Fakty Kaliskie, вони стають безробітними.

Районне бюро праці в Каліші пояснило, що причиною звільнень стало важке економічне становище заводу, викликане зростанням цін і витрат, пов'язаних з управлінням підприємством.

Навіть спроби профспілок «Солідарність» врятувати ситуацію не дали результату.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень