Українця заарештували у Польщі: за торгівлю з землі забороненим крамом

Чоловікові та його напарнику-росіянину загрожує 10 років позбавлення волі

Як повідомили у прес-службі поліції Поморського воєводства, 18 травня один зі співробітників поліції, який того дня був вихідним, затримав на ринку двох чоловіків, які серед антикварних дрібниць торгували боєприпасами.

Це сталося випадково.

Правоохоронець прямував до зони садівництва, а дорогою, серед краму, викладеного на землі, помітив пластикову коробку, в якій були предмети, схожі на кулі.

 

Поліцейський затримав двох продавців: 52-річного громадянина рф та 41-річного громадянина України.

У чоловіків вилучили 10 боєприпасів. Експерт-балістик встановив, що це пістолетні набої калібру 8 мм до газової зброї, на володіння якою потрібен дозвіл. Затриманих звинуватили у спробі торгівлі боєприпасами без необхідного дозволу, а також помістили під нагляд поліції та заборонили залишати країну.

Кожному з затриманих загрожує до 10 років позбавлення волі, - зазначає TVN24.pl

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень