Десятки маленьких пледів для «ранніх пташок» зв’язали на Рівненщині (ФОТО)

Щоб зігріти діток

Пледи для передчасно народжених діток створюють у Смизькій громаді на Дубенщині. За в’язанням вільний час  проводять жінки, діти та навіть чоловіки.

В'яжуть для немовлят, яких в пологових будинках називають  «ранніми пташками».  В'яжуть, щоб зігріти діток одіялками та своєю любов'ю, повідомляє Блог «Знай більше».

 Голова ГО «Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН» Вікторія Костюк, що ідею першу акцію «Клубочок» провели до Дня захист дітей. До благодійної ініціативи тоді долучилося майже півсотні людей.

– Благодійниці зв'язали та передали для  Тернопільського обласного клінічного перинатального центру «Мати та дитина» та Рівненського обласного перинатального центру  28 м'яких укривал, 11 шерстяних ковдрочок, 9 наборів (жилетка + шапочка), 12 жилеток, 30 шапочок, 12 пар рукавичок, 26 пар шкарпеточок, 5 черевичків, 7 восьминіжок та 14 рибок, – розповіла Вікторія Костюк.

Зараз благодійники в’яжуть партію дитячих пледів-одіял у Рівне.

Фінансово до доброї справи долучилися 50 людей, 30 займаються в’язанням.

– Нитки замовляли двома партіями – спочатку на суму 4400 грн, а потім – на суму 2300 грн. Загалом планували зв'язати 75 пледів. Для цього бракує ще 700 грн на нитки та ще потрібно 500 грн на пакування в індивідуальні пакети. До кінця акції залишилося ще пару днів. Тож запрошуємо жителів Дубенщини допомогти інформаційно і по можливості фінансово, щоб дозбирати необхідну суму,– розповіла Вікторія Костюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень