Дешево і потужно: ТОП-5 бюджетних смартфонів 2023 (ФОТО)

До списку потрапили моделі від Samsung, Google, Apple та OnePlus

У 2023 році смартфони-флагмани будуть стояти дорожче, ніж будь-коли. Але можна купити девайс, здатний на все, що забажає користувач, маючи в кишені $200. Фахівці популярного техпорталу склали свій рейтинг найкращих бюджетних смартфонів, які ви можете купити прямо зараз.

До списку потрапили моделі від Samsung, Google, Apple і OnePlus. Показово, що пристроїв від Xiaomi або Redmi, які спеціалізується переважно на випуску недорогих смартфонів, в ньому немає. 

Samsung Galaxy A54 

Він схожий на Galaxy S23, але коштує вдвічі дешевше, має чудовий екран і камеру, ідеальну для соціальних мереж.

Загалом, це чудовий вибір для тих, хто хоче користуватися програмним забезпеченням Samsung Galaxy, але не потребує флагманської потужності.

З недоліків фахівці виділили батарею, яка не розрахована на роботу довше, ніж півтора дня і відсутність бездротової зарядки. Однак, щоб отримати телефон без цих мінусів, потрібно витратитися більше, ніж 400 доларів.

Google Pixel 6a 

Жоден інший пристрій в середньобюджетному сегменті не може позмагатися з Pixel 6a в плані камери, софта і продуктивності, пише Digital Trends.

Він виконаний в дизайні поточних флагманів Google, з чіпом Google Tensor, 6.1-дюймовим екраном 60 Гц, батареєю 4410 мАг і 6+128 пам'яті.

Основним недоліком є екран із частотою оновлення 60 Гц, що здається мізерним у 2023 році, коли конкуренти з подібною ціною пропонують екран із частотою 90 Гц або вище. Але цей момент компенсується коштом першокласного програмного забезпечення. 

Apple iPhone SE (2022) 

Це найкомпактніший iPhone, який ви можете придбати сьогодні, але він все ще потужний, а також має Touch ID та останню версію iOS. Загалом, чудовий варіант для шанувальників Apple, які сумують за маленькими телефонами, але не хочуть жертвувати продуктивністю.

Час автономної роботи – головний недолік. Навряд чи вдасться «видавити» з нього багато навіть при помірно інтенсивному використанні. 

OnePlus Nord N300 5G

Бюджетний апарат є наступником популярної моделі Nord N200. Він має всі основні функції, такі як частота оновлення екрана 90 Гц та 5G, а також тривалий час автономної роботи. Це оптимальний варіант для тих, хто цінує екран і час автономної роботи більше, ніж камеру і дизайн.

З недоліків згадуються простенькі камери, відсутність захисту від води і пилу, а також той факт, що він не буде отримувати оновлення після Android 13.

Samsung Galaxy A14 5G

Це один з найбільш доступних і популярних телефонів лінійки Galaxy. Він має великий екран, чудове програмне забезпечення та гідну камеру за дуже конкурентоспроможною ціною. Galaxy A14 дешевший, ніж той самий Galaxy A54, який очолює список, але вони мають багато спільних переваг.

Тому якщо ваш бюджет не перевищує $200, цей телефон – оптимальний варіант.

Мінуси очікувані – від процесора багато чого чекати не варто, також немає захисту від води і пилу, а швидка зарядка тільки до 15 Вт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень