Державні гроші на будівництво дитсадка на Північному досі не отримали

22 мільйони

Гроші на дитсадок на вулиці Коновальця з держбюджету досі не надійшли. Про це нам повідомив міський голова Володимир Хомко. Повна вартість реконструкції дитсадка – 130 мільйонів гривень. На початку літа цей проєкт потрапив до списку на фінансування з Держфонду регіонального розвитку, і з держбюджету мали виділити 22 мільйони гривень. Утім про гроші досі не чути, говорить Володимир Хомко:

Нуль. Майже не сумнівався, що так і буде. УКБ не отримало ні копійки. Крім тих грошей, які обіцяло місто. Місто й дало.

Нагадаємо, що з міського бюджету цьогоріч виділили 3 мільйони гривень. Цих грошей вистачило, аби розчистити територію та почати будівництво.

Для того, аби держава виділила власні кошти з бюджету, дитсадок перевели на баланс обласного управління капітального будівництва, утім підрозділ досі не отримав обіцяних коштів.  Водночас на сайті Мінрегіонбуду в списку проєктів на фінансування з ДФРР дитсадок на Північному є. На стадії оцінювання.

Нагадаємо, що цього місяця в Офісі президента просили Кабмін тимчасово припинити виплати з ДФРР у зв’язку зі зміною влади та корупційними ризиками. Утім прем’єр-міністр Володимир Гройсман згодом заявив, що виплати не зупинятимуть.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень