«Дерибан бюджету Рівного», або Що робили сьогодні депутати Рівнеради на засіданні сесії

Розглянути усі питання знову не змогли

Депутати Рівнеради вже втретє не змогли завершити пленарне засідання сесії. Сьогодні цьому завадило оголошення сигналу повітряної тривоги, після якої до сесійної зали повернулися лише 19 депутатів.

Депутати від фракції «Слуга народу» бойкотували сесію і взагалі не прийшли. Вони пояснили це тим, що, цитуємо, «депутатська більшість влаштовує дерибан коштів платників податків з порушенням регламенту на цілі, які не відповідають вимогам воєнного часу».

Про це ми писали тут: 

На засідання сесії не прийшла частина депутатів Рівнеради: як тепер голосуватимуть?

Потім на сесії відбулася перепалка, адже депутатка Катерина Марчук влаштувала там засідання комісії. Проти змін до бюджету виступила і фракція Батьківщина і Олександр Нестерук, який відмовився голосувати. Мовляв, не зрозуміло, куди підуть 317 мільйонів гривень. Обранці з більшості запевняли, проголосувати за це питання необхідно, бо потрібно виділити 22 мільйони гривень на закупівлю бойових дронів військовим.

Пропозицію Олександра Нестерука, винести це питання окремо на розгляд сесії, депутати проігнорували.

На це відреагував депутат Тарас Обоїста, який зараз захищає нашу країну на фронті. Він сказав, що до деяких міських обранців мали б прийти прокурори та слідчі. Зокрема, у телеграм-каналі Штірліц опублікували такий скрін переписки:

Продовжити засідання сесії, де депутати знову ділитимуть кошти громади, планують через кілька днів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень