Депутати Рівненської облради провалили голосування проти «формули Штайнмаєра» (СПИСОК)

Не зібрався кворум

Сьогодні депутати на позачерговій сесії мали озвучити свою позицію президенту щодо погодження представників України на імплементацію «формули Штайнмаєра».

Документ, підписаний Леонідом Кучмою, розцінюють як початок капітуляції в російсько-українській війні та неприховану здачу національних інтересів.

 

Рівненська облрада могла стати третьою серед органів місцевого самоврядування, хто висловив свою незгоду. Звернення проголосували у Києві та Львові.

Однак не всі депутати Рівнеоблради спромоглися прийти на сесію. У залі спершу зареєстрували 22, а потім 24 із 64 обранців. Представники «Нацкорпусу» намагалася змусити присутніх ще раз сповістити своїх колег про засідання і таки зібратися, проте голова обласної ради Олександр Данильчук поспішав на форум у Житомир, який триватиме сьогодні-завтра за участю президентів України та Білорусі.

Врешті, засідання зірвалося. Вирішили у понеділок провести збори голів фракцій обласної ради, на яких вирішуватимуть дату скликання сесії.

У Facebook керівник «Національного корпусу» Рівненщини оприлюднив списки депутатів, які прийшли і не прийшли на сесію. 

«Рівненська обласна рада не зібрала кворум. Галочками відмічені присутні депутати. Шановні обранці, якщо ви втомилися, йдіть на спочин!», - написав Ігор Сухий.

[media=157444] [media=157443] [media=157445]

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень