Депутати не заборонили виступати в Рівному співакам, які заробляють у Росії

Відправили питання на довивчення

Заборонити проведення концертів та інших розважальних заходів на території міста представниками шоу-бізнесу, котрі здійснюють свою бізнесову діяльність на території Росії під час російсько-української війни, хочуть депутати Рівненради. Це питання внесене до порядку денного завтрашньої сесії. Сьогодні його обговорили  на бюджетній комісії. Однак попередньо ухвалити рішення місцеві депутати не змогли. Кажуть, не визначились, за яким критерієм визначатимуть «зірок-сепаратистів». Роман Яворський, депутат Рівнеради та одночасно директор івент-агенції «Мегаподія» запропонував відправити питання на довивчення:

- «Океан Ельзи приймав участь у розважальних заходах в Росії? (Микола Бляшин - авт.)»

 - Приймав. І що? «Pur:Pur», наприклад, найбільше зараз виступає в Росії і той самий Ляшук їм допомагає організовувати. Є чітко - Мінкультури забороняє або СБУ забороняє. Все. По-іншому ми не можемо заборонити. Втручаємося в комерційну діяльність.

Отож, остаточне рішення щодо цього питання депутати приймуть на сесії міської ради. Нагадаємо, друге пленарне засідання чергової 3 сесії Рівненської міської ради відбудеться завтра о 10 годині ранку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень