В Україні заборонили ще кілька російських стрічок

Державне агентство України з питань кіно заборонило показ двох російських фільмів і одного серіалу. Про це повідомив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

За результатами оцінки експертами, Держкіно прийняло рішення про заборону демонстрації і розповсюдження телевізійного фільму "Шлях до серця чоловіка", реж. Жерневський М., 2013. і телесеріалу "Ладога", реж. Велединський.

На підставі зазначеного рішення було анульовано прокатне посвідчення та скасована державна реєстрація на фільм "Шлях до серця чоловіка". Термін дії прокатного посвідчення на т /с "Ладога" закінчився раніше.

Також за результатами рішення Експертної комісії було відмовлено у державній реєстрації та оформленні прокатного посвідчення на телевізійний фільм "Гра", реж. Рогожкін А., 2008 р.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень