Депутата Рівнеради звинувачують у тиску на чиновників

Зокрема, таку заяву зробив колектив «Рівненського експертно-технічного центру Держпраці»

До журналістів звернулися представники підприємства зі скаргою на те, що депутат Рівненської міської ради Роман Стасюк чинить на них тиск. Зокрема, як ідеться в листі, пдписаному членами колективу, він вимагає від них видати ТОВ «АРМ-ЕКО», що займається технічним обслуговуванням та ремонтом ліфтів, спеціальний дозвіл на експлуатацію ліфтів. Втім, як запевняють у зверненні працівники, вони не можуть надати такий документ, тому що не мають юридичних стосунків з компанією.

Також, як пояснюють в державному підприємстві, Роман Стасюк лобіює інтереси підприємства тому, що є його засновником та колишнім директором.

Пожалілися представники «Рівненського експертно-технічного центру Держпраці» і на те, що депутат ображає честь та гідність працівників, розповідаючи журналістам неправдиву інформацію про директора та саме підприємство.

Повідомили також і про інцидент з ліфтами у місті Вараш. Адже, як заявляв Роман Стасюк в ефірі одного з місцевих телеканалів, через директора «Рівненського експертно-технічного центру Держпраці» може зупинитися близько 200 ліфтів в місті. Як пояснюють в зверненні, насправді, зупинка може статися через заборгованість Кузнецовського міського комунального підприємства.

Тому, колектив «Рівненського ЕТЦ» звернувся до ЗМІ з проханням висвітлювати інформацію про цей конфлікт об’єктивно та з обох сторін.

Кореспондент Радіо Трек декілька разів телефонував до Романа Стасюка, аби почути його думку та коментар з цього приводу, втім, на дзвінки депутат так і не відповів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень