День Гідності й Свободи відзначать цього тижня у Рівному

Міська рада уже склала план заходів

План заходів до Дня Гідності та Свободи 21 листопада 2019 року

О 10 ранку на майдані Незалежності у Рівному розпочне роботу виставка світлин фотохудожників «Зима, що нас змінила». Тут же, але о 16 годині розпочнеться трансляція відеохронік подій листопад 2013 рік лютий 2014 р. (в запису звучатиме «музика Майдану»).

На майдані Магдебурзького права (поблизу міської ради, на вул. Соборній) об 11 годині відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну».

Продовжаться меморіальні заходи «В боротьбі виростає сила…» на вул. 16 Липня біля дошки Пам’яті Героям Небесної Сотні та Героям загиблим в зоні АТО. До цієї дати на дошці розмістити ще один портрет, загиблого Героя Свірчевського Романа. Захід розпочнеться об 11:45.

Тематичні заходи, книжково-ілюстративні виставки у бібліотеках міста присвячені подіям Революції Гідності відбудуться протягом листопада у Централізованій бібліотечній системі м.Рівне, Міській бібліотеці мкр.Ювілейний.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень