День святого Валентина 2023: оригінальні вітання та листівки (ФОТО)

Вітаємо зі святом!

День святого Валентина - одне з наймолодших свят в нашій країні, яке відзначають з початку 90-их років. Символом дня Валентина вважають червоні троянди та валентинки, які символізують кохання та пристрасть.

Вітання з Днем святого Валентина

***

У День святого Валентина заведено бажати кохання. Але я побажаю не просто кохати і бути коханою людиною, а щоб те саме кохання було щирим і міцним. Бажаю, щоб серце від радості та щастя билося у такт з серцем коханої половинки, щоб кохання надихало на добрі та гарні вчинки, щоб стосунки були сповнені розуміння і спільними мріями.

***

У День святого Валентина від щирого серця хочу побажати неймовірно світлого і щирого кохання, добрих емоцій і душевного тепла, бажаю коханих і дорогих людей поруч, надзвичайної радості душі та безперечного відчуття щастя.

***

Сьогодні той день, коли пристойна людина просто зобов'язана закохатися, зізнатися, поцілуватися і після цього відразу одружитися. Час пішов!

***

У День святого Валентина хочу побажати завжди відчувати тепло рідного серця і радість у міцних обіймах близьких людей. Нехай любов панує у твоєму житті, випромінюючи щастя та удачу в сім'ї, на роботі, вдома і на вулиці.

***

Цього дня кохання та ніжності я вітаю тебе з Днем святого Валентина! Нехай любов твоя буде ніжною і чистою, вірною і відданою. Нехай твоя половинка завжди буде поруч, оберігає від усіх негараздів. Нехай ваші почуття будуть теплими і сильними, пристрасними і жаркими. А святий Валентин завжди підкидатиме яскраві іскри у ваше жарке вогнище кохання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень