«Декретна відпустка Єфтенія»: МВС відмазує «Янтарного короля» чи відмазується – від нього? (ФОТО)

Грозу бізнесменів Рівного затримали у Чернівцях

Як відомо, в Чернівцях затримали легендарного Єфтенія.

Того самого, якого дехто називає «Янтарним королем» Рівненщини, маючи на увазі період, коли цей чоловік керував тут  Управлінням по боротьбі з економічними злочинами.

Єфтеній під час нічного затримання у Чернівцях

Так чи інакше, коли тільки повідомлення про затримання Єфтенія з’явилося в соцмережах Рівного, хтось пожартував:

Патрульного – звільнять. Єфтенію дадуть – генерала.

"Янтарний король" Рівненщини?

У цьому плані дуже цікавим виглядає документ, що його опублікували сьогодні на сайті Нацполіції в Одеській області, де Єфтеній працює з 2019 р. (після того, як він залишив Рівненщину).

Подаємо далі без змін:

Чинний керівник одеського управління стратегічних розслідувань не причетний до скандалу в Чернівцях – ДСР

Особа, про яку йдеться у повідомленнях ЗМІ – В’ячеслав Єфтеній – з 1 вересня 2021 року перебуває у відпустці по догляду за дитиною. Наказ про його відпустку виданий 30 серпня 2021 року за підписом керівництва Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції.

У департаменті наголошують, що оприлюднена інформація у ЗМІ про те, що нібито 8 січня у Чернівцях патрульні поліцейські зупинили начальника одеського управління стратегічних розслідувань, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, не відповідає дійсності. 

Задля уникнення маніпуляцій та подальших інформаційних спекуляцій довкола даного інциденту, повідомляємо, що особа, про яку йдеться у повідомленнях ЗМІ – В’ячеслав Єфтеній – з 1 вересня 2021 року перебуває у відпустці по догляду за дитиною.  

20 вересня 2021 року на посаду  начальника управління стратегічних розслідувань в Одеській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції було призначено підполковника поліції Фролова Дениса Дмитровича.

Відтак оприлюднена деякими ЗМІ інформація не відповідає дійсності.

Читайте також: «Я выпил. Я полковник. Я всех знаю…»: Єфтенія – грозу рівненського бізнесу – зупинили п'яного в Чернівцях (ВІДЕО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень