Дефіцит пального на Рівненщині: у чому причина та як розв'язують проблему

Що буде з посівною через дефіцит

Попри нестачу пального, підприємства критичної інфраструктури, військові, поліція та аграрії Рівненщини забезпечені необхідним паливом, повідомив голова ОВА Віталій Коваль.   

Для завершення посівної пального вистачає. Більшість фермерських господарств наперед запаслися необхідним паливом. Є локальні проблеми в окремих фермерів, опрацьовуємо їх індивідуально, ми постійно на зв’язку, – зауважив голова ОВА.

Для того, аби розв'язати проблему з дефіцитом пального, Міністерство економіки та Міністерство енергетики проводять постійні консультації з паливними компаніями. Попередньо відомо, що питання щодо пального на АЗС мають вирішити до кінця тижня.

Тим часом керівництво Рівненської області перебуває на постійному зв’язку з АЗС та відпрацьовує логістичні сценарії для зменшення черг на заправках.

А у Рівному через нестачу пального планують  обмежити кількість маршруток на рейсах, адже АЗС частково закриті,  а ті що працюють – відпускають пальне лімітовано, повідомив Олександр Третяк

Нагадаємо, що причиною гострого дефіциту пального в Україні стало те, що ворог ракетними ударами знищив частину паливної інфраструктури України та зупинив Кременчуцький нафтопереробний завод, який забезпечував значну частину українського ринку пального.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень