Дебют вдався. Єдина легкоатлетка з Рівненщини завершила змагання у Торуні

Але чому не вдалося встановити рекорд, ще не встигла зрозуміти (с) 

18-річна Світлана Жульжик з Костополя дебютувала на дорослому чемпіонаті Європи в приміщенні. Спортсменка вкотре продемонструвала стабільність у результатах і тепер може з непідробним оптимізмом дивитися у літній сезон. Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Федерацію легкої атлетики.

У кваліфікаційному забігові на 800 метрів Світлана Жульжик фінішувала п'ятою з шести спортсменок.

 - Коли їхала в Торунь, була впевнена, що встановлю особистий рекорд, адже була готова на цей результат. Але я задоволена тим, що в мене не було страху, що я весь час трималася за лідерами й не боялася з ними воювати. Але чому не вдалося встановити рекорд, ще не встигла зрозуміти.

 

Цього сезону, коли я вже кілька разів змагалася з дорослими атлетками навіть на міжнародному рівні, більш-менш перестала боятися того, що вони старші й сильніші. Просто ставала і робила свою роботу. І сьогодні, думаю, це допомогло.

 

Так, я була готова на краще, але все одно все склалося непогано. Звісно, потрібно більше досвіду, особливо для того, щоб вміло виробити тактику на забіг, – розповіла Світлана Жульжик.

Нагадаємо, Світлана Жульжик на цьому чемпіонаті єдина представниця Рівненщини.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень