Де зустрічатимуть Різдво рівняни з палаючого вчора гуртожитку

Учорашня пожежа у Рівному «поставила на вуха» півміста

Ніхто із мешканців гуртожитку, який палав вчора на вулиці Петра Могили, не потребує тимчасового житла.

Кілька родин поїдуть на свято до родичів. Усі решта - відмовилися покидати домівку.

Заслуга тому, що помешкання лишилися неушкодженими, зокрема, і служб, які вчора спрацювали надзвичайно злагоджено і оперативно, кажуть фахівці. Зауважимо, що під час ліквідації пожежі з багатоповерхівки евакуювали понад 70 людей, серед них і діти. 

Відомо про потерпілих у пожежі в гуртожитку (ФОТО)

Таким чином, постраждала лише одна кімната, говорить начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Рівненського міськвиконкому Руслан Демуров:

- Ми провели засідання штабу прямо там, на місці, біля гуртожитку. Запропонували людям, кого треба забезпечити місцем для ночівлі на сьогодні, на завтра, на післязавтра. То ніхто не виявив бажання покинути домівку. Дуже чітко спрацювала ДСНС (Держслужба з надзвичайних ситуацій, - ред.) і всі рятувальні служби. Ну просто моментально вони загасили пожежу. Там же одна кімната по-суті згоріла, але ж могло згоріти набагато більше.   

Біля гуртожитку рятувальники розгорнули мобільний пункт обігріву. 

Завдані збитки оцінює комісія ЖКГ.

Міський голова пообіцяв, що людям допоможуть у відновленні помешкань, матеріали для цього будуть уже в понеділок, додав Руслан Демуров.

Тим часом, біля гуртожитку цілодобово чергуватиме поліція, аби запобігти мародерству. Впродовж дня усі служби пообіцяли відновити подачу води, газу та світла. Аби свято люди зустріли без незручностей.

Нагадаємо, поліція та рятувальники встановили попередню причину займання. 

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень