На Рівненщині через грубку горів будинок (ФОТО)

Ніхто не постраждав

Сьогодні о 10-ій ранку рятувальники області отримали  повідомлення про пожежу в смт Володимирець. Про це повідомляється на сайті ДСНС Рівненщини.

На місці події з’ясувалося, що пожежа виникла всередині дерев’яного житлового будинку. На той час всі приміщення були заповнені димом, тож вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. На щастя, в будинку на час виникнення пожежі нікого не було, тож жертв внаслідок цієї пожежі немає.

Як виявилося, загоряння сталося в одній з кімнат біля опалювальної грубки. Пожежу рятувальники досить швидко локалізували, розібрали частину перегородки та опалювальної грубки всередині будинку та залили всі тліючі осередки. Близько години знадобилося рятувальникам, щоб остаточно ліквідувати пожежу.

Як стало відомо пізніше загоряння в житловому будинку виявили сусіди, які побачили, що дим іде не лише через димар, а й через нещільності у вікнах.

Ймовірною причиною пожежі могло стати порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Адже сама грубка була в тріщинах, що свідчило про те, що її ремонт не проводився вже досить тривалий період часу. На щастя, все закінчилося добре, оскільки постраждалих внаслідок пожежі немає, а житловий будинок від вогню повністю врятовано.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Пожежа
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень