Де відпочиватимуть цього літа рівненські атомники

Попри карантин оздоровчий сезон відбудеться

Над організацією літнього відпочинку працює профспілковий комітет РАЕС.

Пільги за оплату путівок діють такі ж, як і торік (працівники платитимуть 15% від вартості путівки, член сім’ї – 25%). У сезон літніх канікул в санаторно-курортних таборах Закарпаття та Одещини оздоровляться цьогоріч і діти працівників РАЕС. Для сімейного відпочинку та оздоровлення нині атомникам пропонуються турбази Одеської, Миколаївської областей; санаторії Закарпатської та Львівської областей.

За словами Тетяни Васильєвої, заступниці голови профспілкового комітету, в профкомі РАЕС уже є путівки на літо 2020 року, а заявки охочих оздоровитися прийматимуться телефоном чи електронною поштою.

Пансіонати, санаторії й бази відпочинку чекатимуть рівненських атомників уже в другій половині червня. Серед найпопулярніших:

  • пансіонат «Рута» (с. Затока Одеської обл.) приймає відпочивальників з 13 червня;
  • пансіонат «Тернопіль» (с. Затока Одеської обл.) – з 14 червня. 
  • пансіонат «Надія» (с. Коблево Миколаївської обл.) відпочинок можна розпочати з 20 червня.

Щодо санаторно-курортного лікування, то з 15 червня можна взяти путівку у санаторій «Віват» (м. Моршин Львівська обл.). З 1 липня розпочинають оздоровлення санаторії Трускавця «Аркада» і «Молдова», а також ЛОК «ДіАнна» (с. Східниця Львівської обл.). Оздоровлення дітей у дитячих оздоровчих таборах «Водограй» (с. Чинадієво Закарпатської обл.) та «Black Sea Camp» (с. Сергіївка Одеської обл.) також розпочнеться з 1 липня.

Звісно, пандемія не могла не позначитись на організації процесу літнього відпочинку. Відтак перед початком трансферу та по приїзду в той чи інший пансіонат або табір буде проводитись відпочивальнику температурний скринінг, дотримуватимуться усі встановлені загальнодержавні карантинні вимоги (дистанція, масковий режим, дезінфекція).

Зокрема, профкомом розробляється пам’ятка для відпочивальників, де будуть детально описані усі карантинні застереження в умовах відпочинку, - розповіла Тетяна Васильєва.

Варто відзначити, що реабілітацію та оздоровлення працівників РАЕС, а також усіх охочих у літні місяці проводитиме й реабілітаційно-оздоровчий комплекс РАЕС «Біле озеро», що розташований у Рівненському природному заповіднику на березі єдиного в Україні озера з підвищеним вмістом гліцерину. Ціни тут. Для працівників РАЕС, як і раніше, діятимуть пільги на придбання путівок.

Повідомляє РАЕС

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень