Де у Рівному ще не подають у будівлі тепло

Опалювальний сезон розпочали у місті з вечора 15 жовтня

Найперше, були запущені в роботу котельні медичних закладів.

А на ранок сьогодні, як повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко,

працюють вже всі котельні міста.

 

До шкіл тепло ще не подавали, бо в учнів канікули.

 

А дошкільні заклади вже всі опалюються, за винятком дитсадка №55, де є внутрішня проблема, яка не дозволяє це зробити. Усунути її обіцяють до обіду.

Без тепла поки що з різних причин 20 будинків Рівного. В основному – через проблеми з внутрішньобудинковими мережами. Також нині теплопостачальники усувають порив теплотраси на вулиці Степана Бандери.

Володимир Хомко також нагадав:

Той, хто не хоче приймати тепло, будь ласка, нагадую, закривайте засувку у будинку і вам не буде нараховуватися плата. Бо всі будинки в нас обладнані лічильниками тепла.

 

Щоб ухвалити рішення закрити засувку, треба, щоб його підтримала більша частина мешканців будинку. Бо щороку виникають з цього приводу конфлікти між мешканцями. Щоб такого не було, треба, щоб всі квартири будинку були обладнані приладами регулювання тепла.

Як приклад обладнання приладами поквартирного регулювання тепла він навів будинок на вулиці Відінській, де мешканці їх встановили, долучившись до міської програми фінансування. І закликав мешканців інших будинків на наступний рік долучатися до участі у цій програмі, щоб мати економію і самому в своїй оселі регулювати рівень тепла.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень