Де на Рівненщині відпочивати на селі (ціни та перелік агросадиб)

Власники агросадиб пропонують проживання, традиційні українські страви та напої

А також риболовлю, збір грибів та ягід, полювання, прогулянки лісом, прогулянки кіньми верхи та на бричці. І навіть екскурсії.

Щоправда, перелік агросадиб, які пропонують активний відпочинок без виїзду за межі області на сайті Рівненської ОДА, не змінювався з 2015 року.

Він складається з 67 об’єктів - їх можна знайти практично у всіх куточках Рівненщини.

Так, вже 12 років туристів у с. Маринин Березнівського району приймає родина Лашт. За цей час «напрацювали» постійну клієнтську базу.

Помилуватися краєвидами Надслучанської Швейцарії приїжджають туристи з Києва, Львова, Одеси, Варашу, Рівного. Побували тут і французи, поляки, німці. Тут на пільгових умовах відпочивають також і учасники АТО, а ще проживають під час практики студенти Рівного, Березного.

Адже Лашти пропонують у Маринині проживання у літніх екобудиночках у кількост до 30 осіб. За бажання клієнтів можуть пропонувати харчування та екскурсії.

Вартість проживання тут коливається від 50 до 100 гривень з особи на добу в залежності від терміну перебування – чим довше, тим дешевше.

Контакти «Батьківської хати» Михайла Лашти: 0676016854, 0961182089

Менш активно подорожують туристи до Демидівського району. Хоча Петро Гергусь вже приймав відпочивальників у своїй садибі у Хрінниках Демидівського району на Трійцю. Має дім з усіма зручностями, пропонує екскурсії на Козацькі могили, коли погода не дозволяє увесь час проводити на озері, розташованому неподалік його агросадиби.

Вартість проживання тут – 80 гривень з особи. З дітей оплати не беруть.

Телефон Петра Гергуся – 0964358388

Чекають на гостей і у селі Більськ Рокитнівського району. Відчути принади поліського краю пропонує Борисовець Олена – за 50 грн з особи.

Якщо туристи забажають скуштувати страви автентичної поліської кухні – вартість перебування на добу зросте до 80 грн з особи.

Агросадиба пані Олени здатна приймати одночасно чотири-п’ять осіб. До послуг туристів холодильник, телевізор, телефон. Прогулянки лісом, збирання ягід, грибів. Риболовля, прокат рибальського спорядження. Поряд садок.

Контакти Олени Борисовець - 0967763599

Подорож до мальовничого урочища Пекло, вечірню баню, тишу та спокій пропонують в українській хаті у селі Батьківці Острозького району. Хатина розташована за 27 км від Острога. Здатна одночасно розмістити до п’яти туристів, яким господиня Людмила Володимирівна гарантує – у радіусі кількох сотень метрів не побачать ні душі. При цьому зможуть відчути, як воно жити у справжній сільській садибі з літнім душем та джерельною водою.

За 220 гривень за чотирьох. Попаритися у бані коштує ще 200 гривень, така ж вартість екскурсії.

Пані Людмила дуже привітна і приймає дзвінки за номером телефону 0673637077. Адреса с. Батьківці, вул. Лісна, 6

Нагадаємо, в області презентували двомовний туристичний сайт про принади нашого краю.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень