Де на Рівненщині подорожчав проїзд

І на яких напрямках підняття цін – не за горами

З початку осені на Рівненщині подорожчав проїзд на приміських та міжміських маршрутах.

Вартість квитків зросла практично на усіх напрямках. За старими розцінками до сьогоднішнього дня пасажирів перевозили тільки костопільські та сарненські маршрутники, каже начальник обласного управління інфраструктури та промисловості Федір Мисюра:

Піднімати вартість проїзду вони хочуть от-от уже. Ми не проводимо моніторинг, на скільки відсотків дорожчає проїзд, бо в нас немає таких повноважень. 

 

Проте перед підняттям цін ми зобов’язували перевізників прийти до нас і показати таблицю вартості поїзду. Тим більше, в окремих пунктах договору між автостанціями і перевізниками це теж передбачено.

Нині фахівці управління перевіряють, чи ніхто з перевізників не підняв вартість проїзду на більшу суму, аніж вказав у розрахунку.

Подорожчання пов’язане, насамперед, з різким підняттям цін на паливо-мастильні матеріали та запчастини.

При цьому, за словами Федора Мисюри, цього разу пасажири обурюються подорожчанню значно менше, аніж зазвичай.

До слова, з 1 листопада проїзд у маршрутках на міжміському сполученні дорожчає у Костопільському районі. У середньому – на 95 копійок за кілометр.

А от у Рівному проїзд не дорожчатиме до Нового року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень