Де можна купити захисні маски у Рівному

Їх тисячі

Першого квітня у Рівному та області є:

  • В мережі аптек "D.S." - 2700 одноразових захисних масок.
  • В мережі аптек «Рівнеліки» - 670 марлевих масок, 170 одноразових і 130 респіраторів.
  • В «Рівнефармація» понад 1400 марлевих масок, 1650 медичних одноразових масок, ще 15 тисяч незабаром розвезуть по аптеках.
  • В мережі аптек «ВІСА» наявні понад 14,5 тисяч марлевих масок.

По районах області маски можна шукати в аптечних закладах зазначених мереж, а також в комунальних аптеках районів, які є в обмежених кількостях.

Аптечні заклади забезпечені в достатній кількості антисептиками, жарознижуючими ліками, в. т. ч. парацетамолом, спиртом етиловим та одноразовими рукавичками.

Перший заступник голови ОДА Сергій Подолін доручив керівникам РДА провести наради з керівниками аптек, що здійснюють діяльність на території підпорядкованих районів, для активізації роботи із поповнення запасів медичної продукції і недопущенню необґрунтованого підвищення цін на неї.

Перед тим, як йти до аптеки, рекомендують спершу зателефонувати та дізнатися про наявність масок. Номери телефонів та адреси цілодобових аптек нижче за посиланням: 

Адреси аптек.

Номери телефонів.

 За матеріалами Рівненської ОДА.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень