Карантин на Рівненщині: у яких аптеках жителям області шукати маски

Та де купити антисептики

Днями в аптеки Рівненської області надійде 14 тисяч одноразових медичних масок.

Маски з’являться в аптеках з позначкою D.S. («Доступні ліки»), які розташовані у великих супермаркетах Рівного «Велмарт», що на вулиці Макарова, 23 та «FOZZI», що на Курчатова, 9. Також маски можна буде придбати в аптеках з позначкою D.S. Острога і Костополя.

 

Крім того, Рівненщина отримає й багатошарові марлеві маски. Мережа аптек «Рівнефармація» очікує їх у кількості 9000, «Віса» – 2500 – щодня.

З понеділка, 23 березня, захисними респіраторними масками забезпечать аптеки «Рівнеліки». Вартість маски залежить від закупівельної ціни. Тож ціни на них можуть бути різними.  

Зазначимо, що у понеділок, 16 березня, Рівненщина отримала 260 тисяч медичних масок з держрезерву.

 Їх розподілили серед 105 державних і комунальних медзакладів області. В першу чергу, по госпітальних базах, а також по інших медзакладах з урахуванням кількості мешканців та епідеміологічної ситуації.

Для того, аби впоратися з ажіотажем на дезінфекційні засоби, аптечна мережа «Рівнефармація» виготовляє власні антисептики - 90 мл у флаконі за ціною 44 грн.Такі засоби виготовляють щодня та роздають по всіх мережах в області.

Між тим, з понеділка аптеки області отримають й заводські дезінфекційні засоби.

До слова, за словами голови Державної служби з лікарських засобів у Рівненській області Сергія Лебедя, підприємство «Укрспирт» розконсервувало свої  чотири заводи для збільшення виробництва спирту у зв’язку з попитом на виготовлення деззасобів. Тому в цьому напрямку ситуація також буде стабілізована на аптечному ринку міста та області.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль додав, цілодобовий оперативний штаб при Рівненській ОДА щоденно контролює ситуацію наявності всіх необхідних засобів захисту. Вони постійно спілкуються з медиками, представниками Держспоживслужби, ДСНС, поліції та районів. 

Цілодобова гаряча лінія у Рівненській ОДА працює за номером: 0 800 500 078.

За інформацією пресслужби Рівненської ОДА

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень