Де зняти готівку, якщо банкомати порожні або не працюють?

Повний перелік ваших варіантів у такому випадку

Будь-хто із нас нині може зіткнутися з нестачею готівки у банкоматі. Або ж із тим, що банкомат не працює - наприклад, через відсутність електроенергії на певній вулиці (чи навіть по всьому місту).

Нещодавно у пресслужбі Мінерінтеграції нагадали, як мешканцям деокупованих територій (і не тільки!) зняти гроші з банківської картки, навіть якщо банкомати не працюють.

У супермаркетах, аптеках, АЗС

У магазинах, щоб зняти готівку на касі, спершу потрібно придбати якийсь товар і оплатити його банківською картою. При цьому вам треба повідомити касира, що ви хочете зняти готівку.

В яких магазинах можна зняти готівку на касі:

  • АТБ
  • Varus
  • Фора
  • Сім23
  • Сільпо
  • Аврора
  • АЗК «ОККО»
  • «WOG»

 На «Укрпошті»

У відділеннях національного поштового оператора можна переказати  гроші з картки, а потім перевести в готівку у касира в відділенні або ж замовити доставку за адресою проживання за допомогою послуги «З картки додому». У такому випадку готівку додому доставить листоноша протягом 2-х робочих днів. Він віддасть гроші особисто одержувачу в руки, якщо останній пред'явить йому паспорт.

 Через POS-термінали «Укрпошти»

За наявності платіжних карток VISA, Mastercard, ПРОСТІР та з підтримкою технології NFC (годинник, смартфон), готівку можна зняти з POS-терміналів «Укрпошти». За один раз можна зняти від 50 грн до 15 тис. грн.

Важливо! За зняття грошей у POS-терміналах компанія бере комісію у 2%.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень