Як без проблем зняти готівку в умовах війни – корисні поради

Де і скільки можна отримати, навіть якщо банкомату поряд немає

У воєнний час у багатьох виникає проблема зі зняттям готівки з банківської картки. Розповідаємо, де і як клієнти будь-якого українського банку можуть перевести гроші з картки у готівку.

Банкомат не обов'язково має бути «рідним»

Одна із найбільш поширених помилок полягає у тому, що люди вважають, наче з картки, наприклад, ПриватБанку, зняти гроші можна лише у банкоматі Привату. Насправді це не так:

ПриватБанк домовився з рештою банків, що він компенсує комісію за зняття грошей у їхніх банкоматах. А для клієнтів таке зняття буде безкоштовним.

Проте для зняття великої суми доведеться все ж пошукати або свій банкомат, або ж відділення вашого банку. Пояснення тому досить просте: зняти у «чужих» банкоматах велику суму не вийде, зазвичай для «чужинців» банкомат встановлює ліміт на зняття від 200 до 1000 грн за раз.

Зняти гроші можна на касі магазину або через Нову пошту

Ще одним зручним нововведенням стала можливість отримати певну суму з картки готівкою при оплаті товарів на касі у супермаркеті. Таку послугу нині пропонують відразу кілька великих торгових мереж: «АТБ», «Сільпо», «Маркетопт», Eva, «Сім23» та інші.

Для того, щоб зняти готівку, потрібно здійснити у магазині якусь покупку в магазині і вже на касі - при озрахунку - сказати касиру, що ви хочете зняти готівку. Касир скаже, який у їхньому магазині ліміт, і ви зможете отримати на руки певну суму.

Але пам'яттайте, що на касах видають до 6 000 грн.

Краще, якщо у вас є карта Visa

Банки вкрай неохоче видають готівку за чужими картами MasterCard (це пов’язано з нижчою комісією інтерчейндж): найчастіше зняти з картки MasterCard у чужому банкоматі більше 200-500 грн не вийде.

А ось до чужих карток Visa банки більш лояльні. З ними вдасться зняти від 1000 до 3000 грн, залежно від «щедрості» банкомату.

Джерело: finance.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень