Де зберігати гроші, щоб вони не закінчувались: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Перед тим, як покласти гроші на зберігання, потрібно обов'язково прибрати кімнату і очистити її від негативної енергетики за допомогою свічки, радять фахівці із феншуй.

Також потрібно викинути із кімнати мотлох та старі речі.

Гроші люблять зелений і фіолетовий колір, тому добре, якщо ці кольори присутні в інтер'єрі кімнати.

Відкладати гроші потрібно із позитивними думками: на автомобіль, квартиру, відпочинок. Не можна класти гроші до сховку із думками про «чорний день» або лікування.

 

Де зберігати гроші, щоб вони примножувались?

Зберігати гроші потрібно у місці, прихованому від сторонніх очей і від сонячного світла. Це може бути сейф або скринька. Бажано, щоб на декоративній скриньці був замок, хоча б символічний.

Вважали, що звук від відкривання замка притягує гроші у схованку.

Також скринька повинна бути новою, без подряпин та сколів. Чим багатший і красивіший вигляд шкатулки, тим більш позитивна фінансова енергетика.

Копійки можна зберігати у вазочці, яку потрібно поставити на підвіконня. Вважають, що сонячна енергія сприяє залученню фінансів. Хоча б раз у тиждень потрібно додавати монети у вазочку.

Гроші можна зберігати у вітальні. Це та кімната, де постійно бувають всі члени родини. Як правило, тут панує позитивна енергетика, яка позитивно впливає на примноження грошей.

Гроші краще зберігати подалі від електричних приладів, особливо мікрохвильвоки чи витяжки.

Також кладуть по монетці у шафку до круп та в холодильник. Як говорили у старі часи: «щоб не знати голоду».  Регулярно потрібно стежити, щоб монети не потемніли, в іншому разі замінити їх на нові.

У пачці з грошима обов'язково має бути парна кількість купюр, інакше гроші швидко підуть від вас.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень