Де у Рівному вже є світло: Перелік мікрорайонів (ФОТО)

Наразі працюють фахівці над ліквідацією ракетних ударів

Фото з різницею у 3 години

Рівне близько 9 ранку атакували російські ракети. Попередньо, «приліт» був по об’єкту інфраструктури. Внаслідок ракетного удару у місті зникло світло та водопостачання.

Наразі енергетики й рятувальники працюють над ліквідацією наслідків атаки росіян. У деяких мікрорайонах міста електроенергію відновили. Зокрема, у Рівнераді повідомили таке:

У зв’язку зі знеструмленням, можливі перебої у роботі системи сповіщення. Сигнал «повітряна тривога» може бути не чутним.

 

Тривають роботи з відновлення електроенергії в місті.

Енергопостачання відновлено:

  • від вулиці Д. Галицького до вул. Енергетиків;
  • мікрорайон Ювілейний: Вербова, Макарова, Кн. Острозького.

Частина світлофорних об’єктів по місту уже працює. Подекуди працюють регулювальники патрульної поліції. Тролейбусний рух в місті поки що не відновився, тому користуйтесь маршрутним таксі для пересування по місту.

Увага! Для матерів з немовлятами, маленькими дітьми, передбачено місце для тимчасового перебування, де є забезпечене тепло, світло, та все необхідне. У разі гострої потреби звертайтесь за номером телефону:

0 (50) 490 58 08

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень