Де не можна підбирати знайдені монети: народні прикмети

Знайдені копійки можуть притягнути проблеми

Знайдена зранку монета та ще й натщесерце, віщує погіршення матеріального становища, вважали наші пращури. Тому таку монету ніколи не підбирали.

Забобонні люди вірять, що кілька випадково знайдених монет можуть виявитися псуванням, спрямованим на бідність та злидні.

Езотерики кажуть, для того, щоб зрозуміти, що може означати знахідка у вигляді монет, необхідно врахувати, де саме ви виявили підозрілий «сюрприз».

Якщо монети розсипані біля вхідних дверей, чи у дворі приватного будинку – ймовірно, хтось заздрить вашому фінансовому становищу і намагається навести негатив на злидні.

Жменя монет у під’їзді будинку може виявитися перекладенням хвороби. Їх зумисно кладуть на видному місці, щоб копійки чимшвидше могли побачити і забрати.  

Монети в машині, господарських будівлях, на робочому місці – можуть свідчити про те, що недоброзичливець має намір тривалий час потроху тягнути зі своєї жертви будь-які ресурси: удачу, здоров’я, достаток.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень