Дадуть грошей і проконсультують: у центрі зайнятості пропонують особливі послуги рівнянам

Центр розвитку підприємництва відкрили у Рівному

Заступник директора Рівненського обласного центру зайнятості Тетяна Новорок зауважила, що такий заклад відкрили в першу чергу для сприяння розвитку бізнесу.

«Кошти, на перший погляд, невеликі, але перші кроки у бізнесі можна робити. Деякі  колишні безробітні, розпочавши власну справу за сприяння служби зайнятості, забезпечили роботою не лише себе, а й створили додаткові робочі місця» - сказала Тетяна Новорок.

У центрі зайнятості сподіваються, що роботи Центру розвитку підприємництва стане важливим кроком на шляху реальної підтримки для осіб, які бажають започаткувати свою власну справу, для підприємців-початківців та й для тих, хто вже має досвід ведення власного бізнесу.

Відтепер у Центрі можна буде отримати консультацію з питань державної реєстрації суб’єктів господарювання; ліцензування, патентування та сертифікації підприємницької діяльності; податкового законодавства; відкриття рахунків у банківських установах; оформлення документів щодо купівлі (оренди) земельних ділянок, приміщень для провадження підприємницької діяльності; отримання банківських кредитів, іншої фінансової допомоги; пошуку, відбору та найму персоналу, оформлення трудових відносин.

Скоро про послуги цього центру можа буде дізнатись із соціальних мереж.

Подібний центр вже працює у Сарненському районному центрі зайнятості, а наприкінці серпня - буде відкритий у Дубенському міськрайонному центрі зайнятості.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень