Дантес знав її іншою: як виглядала Надя Дорофєєва 20 років тому і зараз (ФОТО/ВІДЕО)

Посмішка залишилася незмінною

Надя Дорофєєва — ім'я, яке переймає уяву і музичне серце вже близько 20 років. Співачка, яка народилась у Сімферополі, здивувала світ своїм талантом та пристрастю до музики ще з дитинства.

У 10 років Надя вже вирушила у світ естрадного вокалу, беручи участь у різних конкурсах, а у 2004 році її талант помітили на «Чорноморських іграх». Однак, справжня перемога почалася у 2005 році, коли вона стала учасницею телепроєктів «Караоке на майдані» та «Шанс», де вона посіла друге місце.

 У 2008 році, повернувшись до Києва після навчання в Москві, вона випустила свій дебютний сольний альбом «Маркиза».

У 2010 році Надя Дорофєєва об’єдналася з гуртом «Время и Стекло». Їхній успіх став феноменальним: хіти «Так выпала Карта», «Гармошка», «Кароче» миттєво підкорили серця слухачів, а кліп «Имя 505» став справжньою сенсацією, зібравши мільйони переглядів на YouTube.

У своїй кар’єрі Надя Дорофєєва не обмежувалась лише музикою. Вона спробувала себе в кіно, виступала як тренер на шоу талантів, а також озвучувала мультфільми.

У 2020 році, гурт «Время и Стекло» припинив своє існування. Тоді Дорофєєва розпочала свою сольну кар’єру, згодом змінивши мову виконання на українську.

Її перший україномовний альбом «Сенси» отримав величезний успіх, а сингли стали хітами радіо та музичних платформ.

Джерело: Добрі Новини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень